OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Široký výběr enzymů, mlékárenských kultur a probiotik španělského výrobce určených k výrobě originálních mléčných výrobků s vynikajícími chuťovými vlastnostmi.

Balení kultur nabízíme jak pro domácí uživatele, malé farmy i velké mlékárny. Pro vlastní výrobu čerstvého sýru, jogurtu či kefíru v domácích podmínkách jsou k dispozici speciálně navržené kultury, i s probiotiky a jednoduchým inkubátorem, k zakoupení na www.yogotherm.cz.

Pro bližší informace o větších a speciálních baleních nás prosím kontaktujte.

Produkt Vlastnosti Aplikace
Enzymy
Lysozyme Lysozym z vaječného bíleku - hydrolýza proteinů Prevence růstu Clostridium v sýrech
Catalase Játra (hovězí, vepřová) - odstranění peroxidu vodíku Ochrana mléka a syrovátky. Korkařský průmysl
Lactase Kluyveromyces lactis - hydrolýza laktózy Odstranění laktózy z mléka
Lamb esterase Jehněčí - hydrolýza mastných kyselin Zvýraznění chuti sýrů
Goat lipase Ovčí - hydrolýza mastných kyselin Zvýraznění chuti sýrů
Animal rennet Telecí - syřidlo Sýření, výroba sýrů
Vegetal rennet Cynara cardunculus - syřidlo Sýření, výroba sýrů, rostlinného původu
Chymosin Kluyveromyces lactis - syřidlo Sýření, výroba sýrů, mikrobiálního původu
Microbial rennet Rhizomucor - syřidlo Sýření, výroba sýrů, mikrobiálního původu
Mléčné bakterie
Aromatic B Mírně prokysávající mezofilní startovací kultura Čerstvé, měkké, polotvrdé a tvrdé sýry, speciální pro syrové mléko
Mesophile K Směs mezofilní startovací kultury Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry, s dobrou prokysávací schopností a tvorbou aroma
Mesophile III Rychle prokysávající mezofilní startovací kultura Měkké a polotvrdé sýry
Mesophile Plus Mezofilní a termofilní startovací kultura Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Mesophile F Mezofilní startovací kultura, heterofermentativní, vysoce aromatická Čerstvé sýry, máslo a kysaná smetana
Thermophilic B Rychle prokysávající termofilní startovací kultura Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry, pasta filata
Thermophilic C Středně rychle prokysávající termofilní startovací kultura, vysoce aromatická Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Lb. rhamnosus Zvýrazňuje chuť a aroma Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Aromatic helveticus Vysoce aromatická kultura Polotvrdé a tvrdé sýry
Propionibacterium shermanii Tvorba ok, zvýrazňuje chuť a sladkost Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Ferlac torta Vysoce proteolytická a aromatická kultura Sýr Torta
Lb. casei Zvýrazňuje chuť a aroma, zlepšuje texturu Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Leuconostoc mesenteroides Mezofilní kultura s tvorbou plynu Máslo, modré sýry
Ferlac AG Směs vysoce aromatických a proteolytických kultur Měkké a polotvrdé sýry
Aromaplus goat Směs termofilních a mezofilních kultur, plná chuť Kozí sýry
Protective Kultury prodlužující trvanlivost mléčných výrobků s krátkou dobou spotřeby, inhibují růst nežádoucí mikroflóry Syrové mléko, čerstvé sýry
Lusitano Směs mezofilních a termofilních kultur, dobré prokysávání, tvorba textury a chuti Měkké a polotvrdé sýry
Penicillium camemberti Bílá plíseň, povrchová, urychluje lipolýzu a proteolýzu Sýry s bílou plísní na povrchu
Penicillium roqueforti Modrá plíseň, charakteristické aroma, barva a chuť Modré sýry
Brevibacterium linens Aromatická a proteolytická oranžová kultura Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Geotrichum candidum Ošetření povrchu sýrů Měkké sýry
Ferlac Corteza Ošetření povrchu sýrů, zabránění růstu nežádoucích plísní Měkké, polotvrdé a tvrdé sýry
Protiplísňové přípravky
Concentrated Antimould Protiplísňový přípravek, koncentrovaný Natamycin Všechny druhy sýrů
Antimould Rosell Přírodní protiplísňový přípravek, bez antibiotik Přírodní protiplísňový přípravek efektivní proti černým plísním na sýrech Torta a měkkých sýrech
Kysané mléčné výrobky
Yogurt I Kultury Lb. bulgaricus a St. thermophilus Tradiční jogurt
Yogurt II Kultury Lb. bulgaricus a St. thermophilus s texturizujícími vlastnostmi Míchaný krémový jogurt
Yogurt Dolce Jemná jogurtová kultura, krémová textura a vývoj aroma Pevný jogurt
Kefir B Heterofermentativní kultura Kefír bez produkce plynu
Kefir C Heterofermentativní kultura s kvasinkami Napěněný kefír
Kefir H Heterofermentativní mezofilní kultura, bez produkce plynu Kefír jemné chuti
Ayran Termofilní směs kultur Výroba Ayran (míchané fermentované mléko)
ABT Probiotické kultura Probiotické fermentující kultury (pevné nebo míchané)
Leben Mezofilní kultura Míchané fermentované mléko původem ze severní Afriky
Probiotika
Bifidobacterias Mléčné výrobky, zmrzliny, potravinářský průmysl obecně, složení podle zákaznických požadavků Tobolky
Lb. Casei Žvýkací tablety
Lb. Rhamnosus Obálky
S. Thermophilus Blistry
Lb. Bulgaricus Vaginální forma
Lb. Acidophilus Kapsle
Acuilac Lyofilizovaná probiotika pro ryby Probiotika pro přímou aplikaci do vodního prostředí
Bacti-Lac Koncentrovaná probiotika v kapslích K přímé lidské spotřebě


Kontakt

BioIng, s.r.o.
U Hřiště 175/15, Ivančice 66491, Česká republika
+420 778 035 535 / 724 260 925
01880365
DIČ CZ01880365