OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Semikvantitativní testy pro stanovení alergenů v potravinách

Stanovování a označování alergenů v potravinách aktuálně upravuje nařízení č. 1169/2011 a novela zákona č. 110/1997 Sb. Pro minimalizaci výskytu alergenních složek v potravinách je vhodné na dané alergeny provádět pravidelné testy. Testovat lze buď stěry z prostředí nebo přímo potraviny.

Nabízíme jednoduché testy na alergeny v potravinách, veškerý spotřební materiál potřebný k testování je obsažen v soupravě. Testy jsou dostupné pro následující alergeny (uvedeny jsou detekční limity stěr/potravina):

Lepek (gluten) 2 ppm 20 ppm
Kasein 10 ppm 100 ppm
Soja 1 ppm 10 ppm
Vejce 0,1 ppm 1 ppm
Arašídy 0,1 ppm 1 ppm
Mandle 0,1 ppm 1 ppm
Treska 0,01 ppm 0,1 ppm
Mořské plody 0,1 ppm 1 ppm
Pohanka 0,1 ppm 1 ppm

Více informací rádi zašleme na vyžádání.


Kontakt

BioIng, s.r.o.
U Hřiště 175/15, Ivančice 66491, Česká republika
+420 778 035 535 / 724 260 925
01880365
DIČ CZ01880365